Chokladkurs 2
I chokladkurs 2, får du fördjupa dig i det teoretiska och praktiska. Har du redan gått Choklad kurs 1 eller tillverkat praliner innan är denna heldagskurs perfekt för dig.
Kurs Mål:
Kursdeltagaren kommer efter genomförd kurs ha kunskaper i att tillverka olika typer av praliner, där vi fördjupar och fokuserar oss i olika metoder och tekniker för att få fram de bästa och njutbara praliner.
Kursdeltagaren får bland annat lära sig och experimentera med olika fyllningar, bland annat;
Gianduja (nötter), kompott, karamell/kola, tryfflar, där vi lär oss hur vi ska kunna kombinera de olika smakerna och råvarorna etc.
Vi går igenom de olika tempererings metoder som finns, samt teori och hållbarhet, förvaring, hygien.
En kurs som tar din choklad erfarenhet till nya höjder!
Allergener: I denna kurs använder vi nötter och mjölkprodukter.
Kursen hålls i Stockholm under en heldag (7 timmar ink lunch rast), lunch ingår ej.
Pris: 1995 kr
Boka kurs:
Vid anmälan ange samtliga kursdeltagarens namn, telefonnummer och vald kurs. Betalning sker via faktura och bokningsbekräftelse. Anmäl dig här
.