top of page

ARYAM GELATO

Tid, passion, engagemang, erfarenhet  och riktigt fina råvaror är stora huvud ingredienser för
gelato Aryam.
Allt görs från grunden med fina utvalda råvaror varje morgon, mjölken som används är ekologisk och råvarorna väljs ut var efter säsong för att få fram den bästa smak upplevelsen. Att få jobba med så lokala och närproducerade råvaror som det går är en stor glädje, men även att kunna ta del utav de olika fina kulturella smakerna som influerat Stockholm. Då all gelato görs dagligen & kvalitet är i  huvudfokus erbjuds det endast 8-10 smaker dagligen där smakerna byts ut ofta. 

4DC8DFFD-0EEF-460E-B542-D05383424C18.heic

GELATO

Gelato är det italienska namnet för glass, skillnaden mellan gelato och svensk gräddglass och industriglass, är att gelato är baserad på färsk mjölk & görs dagligen med färska råvaror och innehåller mindre luft och socker. Därav är all vår gelato fri från färgämnen, aromer, konserveringsmedel & andra tillsatser. 

Besök oss

Vill du besöka oss och njuta av vår gelato är du varmt välkommen till vår mysiga pärla på Sankt Paulsgatan 3.
Närmaste T-bana är Slussen, uppgång mot 
Götgatsbacken. Vi har enbart öppet under sen vår och sommar, samt några veckor inför jul. Vi uppdaterar våra öppettider löpande här på hemsidan och på sociala medier. 

 

VÄLKOMMEN!

AD4F94F3-E1E3-4993-A0A1-E2711BE2A21D_edited_edited.jpg
bottom of page