top of page

Köp & leveransvillkor

INFORMATION
Köp som görs i denna webbplats (www.aryam.se) hanteras av Aryam ab i Stockholm. Email till oss är info@aryam.se

 

ORDER
När du som kund lagt in en order via vår näthandel skickas en orderbekräftelse till din mail med det du beställt samt dina uppgifter. Skulle det uppstå fel i din order eller har du inte fått någon orderbekräftelse inom 1 timma ber vi dig som kund kontakta oss omedelbart till: info@aryam.se för eventuella justeringar. 

BETALNING 
Köp och betalningar via Aryam.se görs säkert via klarna, som erbjuder flera alternativ av betalningsmöjligheter som ges när du lägger din beställning. 

FRAKT 
Frakt tillkommer med 69 kr inom hela Sverige. 

LEVERANS 
Leverans tid 1-3 arbetsdagar.
Vi tar väl hand om din order och ser till att den paketeras med försiktighet på bästa sätt från oss, för att du ska få den i samma skick som när vi packar och  skickar ut din produkt. Din leverans skickas med postnord till vald ombud, som du får bekräftelse på när den kommit till vald ombud för att hämta ut den. 

ÅNGERRÄTT
Du som kund har enligt lag (distansavtalet) 14 dagar ångerrätt på dina produkter, men det gäller tyvärr inte livsmedelsvaror. 

För snabbast kontakt med oss angående returer & ångerrätt maila till info@aryam.se . 

 

ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

När din produkt har lämnat vårt lager så lämnas även ansvaret över till postnord då dem sköter all leverans till dig. Aryam ab kan inte lämna ut någon förseningsgaranti när postnord har tagit över din leverans. 
Vi står heller inte för ansvaret angående eventuella skador som kan ske kring leverans och frakt processen.  Våra varor kan vara känsliga för fukt och värme då det är en livsmedelsprodukt. Vi ser till att de paketeras i bästa sätt för att klara av normala frakt och leveransförhållanden & minska på eventuella skador som kan orsakas via en längre frakt. 

 

EJ UTHÄMTADE PAKET
Ej uthämtade paket som skickas tillbaka till Aryam pga kund inte hämtat ut i tid eller uppget fel leverans adress samt ogiltig adress, kommer debiteras för eventuella retur & frakt kostnader.  

 

PERSONUPPGIFTER
Personuppgifter som du lämnar in via din order som kund hanterar vi enligt GDPR lagen. Vi samlar enbart kvar dina uppgifter för att kunna hantera och leverera dina ordrar som gjorts via vår hemsida för att ditt köp ska kunna gå igenom till fullo. Du som kund godkänner i samband med ditt köp att vi lagrar dina uppgifter som du lämnat in för att kunna hantera din order. När du som kund gör ett köp via vår näthandel godkänner du även att våra samarbetspartners (Klarna bank AB & Postnord) får ta del av dina personuppgifter som du anger för att vi skall kunna hantera din order, betalning & leverans. 

 

bottom of page